Talvisarja päätökseen

9.4.2022

Maskun Talvisarja saatiin tänään päätökseen ja Visan osalta se tarkoitti Divari-tason finaalia. vastaan asettui rakas kilpakumppani MaPS. Ottelu oli odotetun tasainen ja kentällä nähtiin huikeaa taistelua ja kovaa kamppailupelaamista. 

Visa siirtyi 1-0 johtoon rangaistuspotkusta vastustajan käsivirheen jälkeen. MaPS onnistui tasoittamaan ensimmäisen puoliskon lopulla. Toisella puoliajalla Visa oli hienokseltaan hallitsevampi joukkue ja lopulta pallo käväisi jo vastustajan maaliviivalla mutta sen lähemmäs ei päästy.

Tasapelin jälkeen asteltiin rangaistuslaukauskilpailuun. MaPS oli tänään siinä parempi ja vei näin finaalin ja Vasalle karvas kakkossija. Huebo taistelu kuitenkin koko joukkueelta ja muutenkin onnistunut Talvisarja. Peli parani koko sarjan ajan ja siihen voidaan olla tyytyväisiä. 

Tästä lähdetään sisuuntuneena kohti pian alkavaa aluesarjaa. Visa pelaa 2011 ikäluokassa Läntisen alueen 2 ja 3 tasoilla ja Taso 2 pelit alkavat jo 20.4. Turussa Teräsrautelan kentällä. Toivottavasti pikku hiljaa päästään myös ulkokentille pelailemaan.